a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Mobil komprimator

komprimator för blött avfall

Hydraulisk komprimator för blött avfall

  • Detta är utan tvekan den bästa maskinen för att hantera blött och illaluktande avfall. Den är unik på flera sätt vilket uppskattas av våra användare och inte minst av dem som hämtar och lämnar dem.

Husmann mobil komprimator

Mobil hydraulisk komprimator

  • Marknadens ledande tillverkare Husmann gör att våra lösningar ger dig som kund en förstaklassens komprimator som i varje del är gjord för att hålla under tiotals år.

Mobil tvåfackskomprimator

Mobil tvåfackskomprimator

  • Mycket effektiv och slitstark mobil tvåfackskomprimator. När du inte har utrymme för två komprimatorer så kommer du att gilla vår tvåfackskomprimator. Den är avsedd för två torra fraktioner tex wellpapp och torrt brännbart.

Bio-Slurrymator

  • Slurrymatorn kan tack vare sin patentsökta teknik särskilja och tugge söder samt finfördela organiskt material från det brännbara avfallet.

Mobil liftdumperkomprimator

Mobil liftdumperkomprimator

  • Små effektiva liftdumperkomprimatorer i storlekar mellan 6-12 kbm. 
    Mobila komprimatorer från Varig Teknik & Miljö lämpar sig för papp, plast, blandat brännbart material o.s.v. och underlättar därmed den dagliga avfallshanteringen. De utmärker sig genom att de är robusta samt enkla att underhålla och använda.  

Mobil vätsketät liftdumperkomprimator

Mobil vätsketät liftdumperkomprimator

  • Vätsketät självrensande mobil liftdumperkomprimator för blött/brännbart avfall. 

    Pendelkomprimatorn från Varig Teknik & Miljö lämpar sig speciellt för vått avfall. Den utmärker sig genom sin dolda hydraulikcylinder och sitt stängda presshuvud.