Varig Teknik & Miljö Rollpacker

Rollpacker GIGANT GT 1750

För den allra bästa komprimering av träpall, möbler ris o grenar eller liknande väljer du tungviktaren från Husmann. Rullkomprimatorn GiGANT GT 1750 från Varig Teknik & Miljö är utmärkt till större mängder skrymmande avfall.

Valsen drivs av en motor via ett elektrohydraulisk system, och den kan ställas in så att den passar den aktuella containerns längd.

Material som pallar, trälådor, möbler, burkar, skrymmande avfall och andra lätta former av metall fångas upp av den rullande valsen som sedan krossar och komprimerar materialet.

Containern kan därmed, om den utnyttjas fullt ut, fyllas med upp till fyra-fem gånger så mycket material än vad annars skulle vara fallet, och det blir färre tömningar av containern.

Rullkomprimatorn originalet GiGANT GT 1750 från Husmann Umwelt Technik utmärker sig genom att den är robust samt enkel att underhålla och hantera. Levereras i vårt utförande alltid med termostatstyrd oljekylare.

 

Detta är den rullkomprimator som genom sin överlägsna rullvikt och armvik utklassar övriga på marknaden förekommande kopior.

gigant rullekompaktor

Den inbyggda hydrauliska motorn får rullen att röra sig fram och åter över materialet och krossar detta på det mest effektiva sättet. Genom den termostatstyrda oljekylaren begränsas man inte av att att utrustningen måste vila utan operatören kan utnyttja utrustningen på det mest effektiva sättet och därmed få den högsta komprimeringen.

För att betjäna fler än en container finns flera lösningar, en är att enheten kan vridas runt sin egen axel och betjäna två containers.

Med ett rälssystemkan ett flertal containers betjänas av samma utrustning.

På återvinningsgårdar med ett större antal containers som är utspridda kan vår motordrivna enhet köras mellan containrarna och komprimera materialet. Endast Husmann har larvfötter som drivning på denna enhet, det garanterar en bra funktion även om det är snö och is i underlaget. 

Kvalité utan kompromisser.

Inbyggd termostatstyrd oljekylare

Hydraulslangar skyddade inne i konstruktionen .

Marknadens högsta rullvikt och högsta armvikt.

Finns i olika motorstyrkor för snabbare gångtid.

Finns med manuell centralsmörjning

Autosmörjning via smörjkassetter eller via automatisk cenralsmörjning

Extra lång tillbakagång av rullen som möjliggör stängning av containertäckning utan att flytta containern.

Marknadens kraftigaste leder ger den längsta livslängden.

Detta är originalet från Husmann Umwelt Technik

Rullen kan levereras i olika bredder

Olika rullar beroende på avfall, allt för att ge dig bästa resultat.

Centralsmörjning

Klarar upp till 3100 mm höga contain

Automatisk lyft av trumma efter gångtidens slut

Automatiska fettpatroner

Automatisk centralsmörjning

Rälssystem för av flera container

Ställbar gångtid 

Olika motoreffekter

Olika rullbredder

Olika rullar beroende på avfall