a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Kategorier som börjar med M

Artiklar som börjar med M

Mobil rullkomprimator GT-M 1750

Mobil rullkomprimator GT-M 1750

 • Gigant GT-M 1750 är en mobil och ström-oberoende alternativ till vår vanliga rullkomprimator GT-1750. Den är utrustad med en kraftig dieselmotor som driver både rulle och förflyttning. 

  Med hjälp av joystick och ratt är GT-M 1750 enkel att använda och flytta, det vill säga från en komprimerad till en tom behållare, ja med ett tillval går det även att rangera container.

Husmann mobil komprimator

Mobil hydraulisk komprimator

 • Marknadens ledande tillverkare Husmann gör att våra lösningar ger dig som kund en förstaklassens komprimator som i varje del är gjord för att hålla under tiotals år.

Mobil tvåfackskomprimator

Mobil tvåfackskomprimator

 • Mycket effektiv och slitstark mobil tvåfackskomprimator. När du inte har utrymme för två komprimatorer så kommer du att gilla vår tvåfackskomprimator. Den är avsedd för två torra fraktioner tex wellpapp och torrt brännbart.

Mobil liftdumperkomprimator

Mobil liftdumperkomprimator

 • Små effektiva liftdumperkomprimatorer i storlekar mellan 6-12 kbm. 
  Mobila komprimatorer från Varig Teknik & Miljö lämpar sig för papp, plast, blandat brännbart material o.s.v. och underlättar därmed den dagliga avfallshanteringen. De utmärker sig genom att de är robusta samt enkla att underhålla och använda.  

Mobil vätsketät liftdumperkomprimator

Mobil vätsketät liftdumperkomprimator

 • Vätsketät självrensande mobil liftdumperkomprimator för blött/brännbart avfall. 

  Pendelkomprimatorn från Varig Teknik & Miljö lämpar sig speciellt för vått avfall. Den utmärker sig genom sin dolda hydraulikcylinder och sitt stängda presshuvud.